miercuri, 28 mai 2014

Adaptare


M-am saturat pana peste cap de cuvantul "sanatos". Tot ce se intampla in jurul tau trebuie sa contina acest cuvant. Cateva exemple ar fi: "economia creste sanatos" sau tradus ar insemna ca nu se intampla nimic, ca esti in maro pana la gat si fata de cei asemeni tie tu, ca tara, ca guvernant, nu faci nimic.
"sa fi sanatos" in semn peiorativ ar cam fi " ma doare in cur de ce faci tu si nu imi mai pasa", in sensul brut s-ar traduce ca acum ceva nu este in regula insa pe viitor poate se rezolva ceva si asta doar daca iei pastile. Daca te uiti la TV vei observa ca 70 % din produsele la care se face reclama sunt produse farmaceutice sau suplimente alimentare. Parca toata tara asta e o tara de bolnavi, anemici si femei care nu stiu ce sunt alea tampoane. Toate femeile care au trait pana acum erau constipate si balonate, insa acum ca a aparut "Bifidus ActiRegularis" pot sta linisitite ca nu vor scapa intr-un moment neprielnic o flatulenta cu sonor. Dar starea asta de rau defapt a condus la basmele cu  "femeile au intotdeauna dreptate." Nimic mai gresit .
Femeia are intotdeuna dreptate. Lasa 2 femei daca se poate si de varste diferinte intr-o camera.in 30 min se vor certa si impaca de 10 si apoi cand pleaca se mai si pupa. Acum decand cu bifidus au uitat de aceste neajunsuri si in mod special ca daca mananca fasole se vor balona. O reclama absolut cretina te indeamna ,"Ia Bilomag Forte si nu vei rata niciun chef’’. Cu alte cuvinte daca esti student si "nu ai timp "de invatat pentru ca o tii in chefuri non-stop, ia Bilomag Forte si se rezolva …. Ma intreb daca pastilele sunt colorate in functie de materia pe care vrei sa o stii, adica matematica pastila rosie, chimie pastila galbena. Lasand la o parte reclamele, 50 % din talk-show-urile TV au ca tema sanatatea. Medicii sunt accesorii pentru ca prezentatoriii le stiu pe toate. Cele mai dragi emisiuni sunt acelea cu doc. Mencinicopschisi sfaturile lui. " Mancati 3 seminte si nu asa la gramada ci pe rand si la ore anume dupa are un pahar de apa si 30 min de sport." si veti fi sanatosi pentru ca altfel sar E-urile din tine ca paiele de la combina. Stiti de ce au murit dinozaurii?  Nu ca "cometa ", nu ca racire  globala si a aparut ice age, nu ca au luat un virus si au facut pneumonie , nu ca sau constipat si nu aveau bifidus pe vremea aceea si dintr-un motiv foarte simplu NU S-AU ADAPTAT. La fel si specia umana daca nu se va adapta va dispare chiar daca mananca 3 seminte si bea un pahar de apa ..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu