miercuri, 24 aprilie 2013

Sunt un barbat de moda veche


       Sunt un barbat de moda veche, imi place sa vad o femeie, invaluita in misterul rochii de seara, cu pietul inghesuit intr-un corset sau sutien push-up. Imi place femeia senzuala si blanda. Imi place acea doamna ce este feminina, ce iti zambeste cu ochii si rade cu toata fiinta si poate cel mai important ce are un comportament adecvat locului unde o intalnesti. O apreciez pe doamna de la brutarie, rosie in obraji ce imi da in fiecare dimineata covrigul, pe colega mea cu picioare lungi si cu taior-office ce mustaceste parca vinovat cand ne  intalnim, pe taranca arsa de soare ce imi pune un patrunjel in plus doar ca data viitoare sa vin tot la ea si in general orice femeie ce afiseaza naturalul in complexitatea si frumusetea lui.  
       Nu imi place si cred ca nimanui nu ii place o femeie ce injura si bea mai mult decat “Celentano” si totusi descopar ca este ceva mai rau de-atat: http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA
Pai bine mai fata, daca te arde jos tu tipi in gura mare?! Si daca tot tipi asa, macar o faci la tine in cartier sau la tine in oras, maxim la tine in tara. Dar nu te apuci sa strigi pe la toate radiourile ca te mananca undeva si acum oameni sa se incoloneze sa stinga focul ce te mistuie. 
       Insa nici noi romanii nu ne lasam mai prejos. Pana de curand a fost o fata care tipa la radio ca “el” e incult (“n-a prea fost la scoala”), dar nu mai el stia ce ii placea si oricum banii nu conteaza..: http://www.youtube.com/watch?v=FJ-htxouSE4,
ca sa nu mai spun ca se poate si mai bine:
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2ysdePQ7fPA#!, 
alta cunoana ce tipa in gura mare ca vrea...
Nu stiu daca am inebunit eu sau acestea sunt valorile pe care vrem sa le promovam. Adica fiica mea, sau a ta cititorule, trebuie sa aiba bine intiparit in minte ca asa se face:  
http://www.apropo.ro/life-style/topul-fetelor-care-si-au-vandut-virginitatea-pe-internet-poze-10549003 ?

       Refuz insa sa fiu partas la aceast model de feminitate si subscriu la:
http://www.youtube.com/watch?v=OUuWTfhM8xI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu